В разделе: Архив газеты "Бульвар Гордона" Об издании Авторы Подписка
Жизнь замечательных людей

Руслана строит собственный дом

Анна ШЕСТАК. «Бульвар Гордона» 1 Октября, 2010 00:00
Анна ШЕСТАК
- Останнiм часом я бiльше гастролюю за кордоном, але при цьому концертнi тури Україною завжди присутнi у моєму графiку. Зараз надходить безлiч пропозицiй про участь у рiзноманiтних телепроектах та зйомках. Усi вони надзвичайно цiкавi, до того ж це прекрасна можливiсть поспiлкуватися iз колегами по сценi, зi своїми друзями. Але мiй графiк поки що не дозволяє приймати всi пропозицiї. Завжди маю обирати, i мiй вибiр схиляється в бiк концертiв. Для мене важливiша публiка, нiж власний промоушн.

Цiле лiто я провела у Сполучених Штатах. Головною метою вiзиту став запис нового альбому, над яким я працювала разом iз гiтаристом Владом Дебрянським, близьким другом нашої родини. Бiльшу частину канiкул я була у Лос-Анджелесi, працювала в студiї. Та все ж встигла скористатися можливiстю i вiдпочити - з'їздити до Мексики, засмагнути i закохатися в океан. Я займалася йогою, проводила багато часу у спортивному залi, особливу увагу придiляла харчуванню. Навiть пiсля повернення в Україну поки що дотримуюся всiх критерiїв активного та здорового способу життя - не переїдаю, тренуюся. Це надихає i звiльняє вiд усiх стресiв та втоми, що назбиралися за рiк.

Мiй новий альбом обiцяє бути емоцiйним та позитивним, оскiльки створювався в гармонiї внутрiшнього та зовнiшнього моїх свiтiв. Його головний музичний стиль та настрiй - рок-н-рол. Тож готуйтеся незабаром почути абсолютно нову Руслану!

Поки що мiнiмально, але я долучилася до соцiальної кампанiї «Я проти насильства», органiзованої Представництвом Європейського Союзу в Українi та спрямованої на захист прав людини. Наприкiнцi минулого року разом iз Посольством Нiмеччини в Українi ми зняли вiдеоролик проти торгiвлi людьми та доклали багато зусиль для його розповсюдження в iнтернетi. Ця робота привернула увагу багатьох мiжнародних соцiальних структур, i вони нас пiдтримали. Це те, що стосується моїх соцiальних програм, якщо вам цiкаво.

Зараз мрiю нарештi завершити будiвництво власного будинку. Вiн у нас iз Сашком буде затишний, свiтлий i дуже-дуже романтичний. I я вже не можу дочекатися, коли головнi роботи будуть завершенi i дiйде черга до вибору меблiв та декору! Авансом на всi свята замовляю друзям рiзнi дрiбнички та прикраси, якi довершать наш iнтер'єр. Зараз мiй чоловiк повнiстю поринув у зведення будинку. За цей час вiн уже став професiоналом у сферi будiвництва, так що скоро, мабуть, доведеться вiдкривати новий бiзнес.



Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter
Комментарии
1000 символов осталось