В разделе: Архив газеты "Бульвар Гордона" Об издании Авторы Подписка
Жизнь замечательных людей

Андрей Миколайчук ремонтирует дом после наводнения

Анна ШЕСТАК. «Бульвар Гордона» 16 Июля, 2010 00:00
Анна ШЕСТАК
- Чим займаюся? Будiвництвом - у мене ж будинок зруйнований, за лiто треба все полагодити. Заходжу якось весною в хату, а там по пояс води... (Певец и композитор живет в Николаеве. - Авт.). Звiдки взялася, незрозумiло. Чи то вiд сусiдiв, чи зi старих заiржавiлих труб... Поступово вода осiдала, осiдала i нарештi пiшла, але через неї впала стiна мiж двома кiмнатами, тепер у мене одна величезна кiмната. Потiм упала зовнiшня стiна, стеля - ми вивезли двi машини смiття, ще двi будемо вивозити...

Сумувати i жалiтися нема коли - треба лагодити. Уже навiть смiємося з цього. Кохана каже, що «по дизайну вышло очень неплохо». В однiй кiмнатi була трохи нижча пiдлога, в iншiй - вища, тому тепер частина будинку у мене, нiби сцена, - я саме хотiв набирати учнiв, у мене ж дев'ять рокiв педстажу.

Знаєте, коли побачив, що коїться в хатi, навiть не злякався - здивувався, як вона взагалi втрималася? Виявилося, завдяки тому, що колись я взяв цемент i обвiв ним кутки. Як вiдчував... Зараз росту i як автор пiсень, i як будiвельник - якщо в когось будуть питання, пов'язанi з будiвництвом, вiдправляйте до Андрiя Миколайчука! Разом iз майстром цемент розмiшую, вiдра ношу, камiнцi розбиваю... I разом з тим складаю пiснi - на iсторичну тематику. Дiйшов висновку, що спiвати треба тiльки те, до чого зараз лежить душа.

Тiльки погляньте: у всьому свiтi жахлива криза для авторiв - вiдбувається пiдмiна красивої пiснi хорошим вiдеоклiпом. Усi захопилися брендизацiєю, вiдеорядом i забули, як пiснi з'являлися - не заради створення бренду, а тому, що люди стомилися пiсля роботи, сiли бiля хати i щось заспiвали.

Пiсня iснує не для випендрьожу, а для душi! I така криза скрiзь. I в тiй самiй Росiї, на яку рiвняється наш шоу-бiзнес, хоча вона бiльша i їде... Ну, ви самi додайте, на чому Росiя їде. (Смеется). Так само, як росiйський спорт досi їде на досягненнях спорту радянського. У всьому свiтi нема репертуару! Є лише продюсерська модель розкрутки артиста: тато-продюсер бере «матерiал», пiдшукує десь щось схоже на пiсню i лiпить «зiрку». Я категорично не сприймаю такої моделi. Кожен артист повинен бути собою, шукати свiй шлях i виконувати той репертуар, який йому до душi.Андрей Миколайчук ремонтирует дом после наводнения



Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter
Комментарии
1000 символов осталось