В разделе: Архив газеты "Бульвар Гордона" Об издании Авторы Подписка

Александр Пономарев снял клип, сюжет которого ему приснился

Анна ШЕСТАК 8 Октября, 2010 00:00
Анна ШЕСТАК
- Нещодавно я презентував вiдеоклiп на пiсню «Мамi», сюжет якого менi наснився. Вiн був настiльки реалiстичним - до самiсiньких дрiбничок, що я подiлився ним iз творчим колективом студiї «З ранку до ночi», i колеги вмовили мене втiлити сон у реальнiсть. Я присвятив цей клiп пам'ятi моєї мами, яка пiшла з життя шiсть рокiв тому.

За сюжетом я їду країною на мотоциклi i дорогою зустрiчаю людей рiзних соцiальних прошаркiв та професiй, якi вертаються до рiдної домiвки. Бiзнесмен, шахтар, вiйськовослужбовець, cелянин - усi ми такi рiзнi, але такi схожi: кожен iз нас поспiшає до теплих маминих обiймiв...

Роль моєї мами зiграла народна артистка СРСР Ада Миколаївна Роговцева. Вона була єдиною актрисою у клiпi, всi iншi герої - реальнi люди: шахтаря грає шахтар, десантника - справжнiй десантник. Мами героїв теж справжнi, низький їм уклiн за участь у зйомках.

До речi, пiд час зйомок нашiй творчiй групi довелося спускатися у шахту на глибину 500 метрiв, стрибати з парашутом iз висоти 950 метрiв, а я насправдi проїхав на мотоциклi п'ять тисяч кiлометрiв: вiд Києва до Криму, вiд Заходу до Сходу.

Уявляєте, два мiсяцi мандрiв Україною! Клiп розчулив багатьох, навiть моїх дiтей, вiн викликає емоцiї, а це найголовнiше. Якщо пiсля його перегляду хоча б одна людина зателефонує своїм батькам, буду вважати свою мiсiю виконаною.

Вiдеоклiп «Мамi» - перша робота, яку ми створили силами студiї «З ранку до ночi» вiд початку i до кiнця, без залучення стороннiх спецiалiстiв. Зараз я записую три диски. По-перше, естрадний альбом, до якого увiйдуть такi пiснi, як «Нiколи», «Любов - Вiйна» та «Любиш ти мене чи не любиш?». По-друге, англомовний альбом, пiснi до якого були написанi ще пiсля «Євробачення-2003». I третiй диск - DVD з моїм концертом, який вiдбувся у Старiй фортецi Кам'янця-Подiльського - просто неба.

Я хотiв привернути увагу молодi до iсторичних пам'яток України, тому на територiї фортецi ми збудували сцену, запросили симфонiчний оркестр та розмiстили близько трьох тисяч глядачiв. Усi диски планую видати одночасно, цiєї осенi. Потiм - всеукраїнський тур.

Через такий насичений графiк на вiдпочинок часу майже немає. Лише влiтку випала нагода - поїхали iз родиною на Кiпр. Там мiй син Сашко навчився плавати, а ми з дружиною вiдвiдали старовинний монастир Кiкос, де знаходиться чудотворна iкона Дiви Марiї. Вражень вистачить надовго!



Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter
Комментарии
1000 символов осталось